Uiteten Zaandam

Wilt u binnenkort uiteten in Zaandam? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een karakteristiek pand in Zaandam. Bij Cafe Fabriek kunt u borrelen en eten in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje of borrel te organiseren in ons Cafe, waarbij al uw wensen bespreekbaar zijn. Meer informatie over reserveringen voor het dinner of offertes voor uw feestje kunt u vinden op deContactpagina.

Uiteten in Zaandam

Bij Cafe Fabriek worden Cafe, Restaurant en Terras gecombineerd tot een sfeervol geheel. In het Cafe kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. In het ruime Restaurant kunt u sfeervol en goed eten voor een eerlijke prijs. Wij werken hierbij uitsluitend met dagverse producten. Op het brede terras gelegen aan het water van de Zaan kunt u de hele dag genieten van de zon.

Dinneren bij Cafe Fabriek

De Fabriek is een perfecte combinatie van horeca en cultuur. Combineer een etentje in het restaurant met een bezoek aan het filmhuis, waarbij u gewoon uw glas wijn of bier mee kan nemen in de filmzaal. Een Avond uiteten in Zaandam wordt hier zonder twijfel een succes.