Uiteten met Film

Wilt u een avondje uit in de vorm van uiteten met film? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een karakteristiek pand in Zaandam. Bij Cafe Fabriek kunt u borrelen en uiteten in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje of borrel te organiseren in ons Cafe, waarbij al uw wensen bespreekbaar zijn. Meer informatie over reserveringen voor het dinner of offertes voor uw feestje kunt u vinden op de Contactpagina.

Uiteten en naar de Film

De Fabriek maakt uiteten met film mogelijk. De Fabriek combineert restaurant, bar en terras tot een sfeervol geheel. In het Cafe kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. In het ruime Restaurant kunt u sfeervol en goed eten voor een eerlijke prijs. Wij werken hierbij uitsluitend met dagverse producten. Op het brede terras gelegen aan het water van de Zaan kunt u de hele dag genieten van de zon.

Filmtheater De Fabriek

De Fabriek is een perfecte combinatie van horeca en cultuur. Door de combinatie van restaurant en filmhuis, is het mogelijk om uiteten met film te combineren. Combineer een dinner  in het restaurant met een bezoek aan het filmhuis, waarbij u gewoon uw glas wijn of bier mee kan nemen naar de film. Een Avond uit in Zaandam wordt hier zonder twijfel een succes.