Restaurant met Bioscoop

Bent u op zoek naar een Restaurant met Bioscoop? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een Bioscoop is gevestigd in een klassiek gebouw in Zaandam. Bij De Fabriek kunt u borrelen, dinneren en een film bezoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje of borrel te organiseren in ons Cafe. Meer informatie over reserveringen of offertes kunt u vinden op de Contactpagina.

Restaurant met Bioscoop bezoeken

Bij De Fabriek worden Cafe, Restaurant, Terras en Bioscoop gecombineerd tot een sfeervol geheel. In het Cafe kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. In het Restaurant kunt u sfeervol en goed dinneren voor een eerlijke prijs. Op het terras gelegen aan het water van de Zaan heeft u de hele dag zon. U kunt uw avond afsluiten met een bezoek aan het Filmtheater op de eerste etage.

Filmtheater De Fabriek

Filmtheater De Fabriek is een cultureel filmhuis met twee filmzalen gevestigd in het centrum van Zaandam. Bezoek eerst het restaurant voor een dinner, om af te sluiten met een bezoek aan het filmtheater. Een Avond uit in zaandam wordt hier zonder twijfel een succes. Op de website van het filmhuis kunt u meer informatie over de bioscoop en programmering vinden.