Filmtheater Zaandam

Wilt u naar een Filmtheater in Zaandam? Bezoek dan filmtheater de fabriek, gevestigd op de eerste etage bij Cafe Fabriek. In onze twee filmzalen worden films voor het brede publiek gecombineerd met arthouse voorstellingen. Daarbij bieden wij maandelijks een speciaal programma met inleidingen, paneldiscussieas of nagesprekken. Hierdoor is Cafe Fabriek een ware culturele hotspot in Zaanstad geworden.

Bezoek een filmtheater in Zaandam

Combineer een bezoek aan het Filmtheater in zaandam met een borrel of dinner. Sluit uw bezoek aan het restaurant af in stijl met een filmbezoek. Laat het de bediening even weten wanneer u naar de film gaat en wij zorgen er voor dat uw eten op tijd op tafel staat. Reserveren voor het dinner kan telefonisch via het volgende nummer: 075-6147616

Naar de film in Zaandam

Heeft u een oog voor kwaliteitsfilms? Dan is Filmtheater de Fabriek de perfecte keuze voor u. U kunt het filmtheater bezoeken met een lekker speciaalbiertje of goed glas wijn uit ons assortiment. Wij streven naar kwaliteit in de filmzaal én in het restaurant. Hierdoor keren veel van onze bezoekers terug voor een tweede bioscoopbezoek. Graag kunnen wij ook u binnenkort verwelkomen in het filmtheater in Zaandam.