Feestlocatie Zaandam

Bent u op zoek naar een Feestlocatie in Zaandam? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een klassiek gebouw in Zaandam. Bij Cafe Fabriek kunt u borrelen en dinneren. Daarnaast kunt u uw Feestje geven in ons Restaurant of Cafe. Meer informatie over reserveringen of offertes kunt u vinden op de Contactpagina.

Feestlocatie in Zaandam

Bij Cafe Fabriek worden cafe, Restaurant en Terras gecombineerd tot een sfeervol geheel. Dit maakt De Fabriek uiterst geschikt als Feestlocatie in Zaandam.  In het Cafe kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. In het Restaurant kunt u sfeervol en goed dinneren voor een eerlijke prijs. Op het terras gelegen aan het water van de Zaan heeft u de hele dag zon.

De Fabriek als Feestlocatie

Restaurant De Fabriek is een perfecte combinatie van Restaurant, Cafe en Terras. Wanneer u een Feestje of Borrel wilt geven, kunnen wij een deel van ons Gebouw voor u reserveren. Verder zijn al uw aanvullende wensen altijd bespreekbaar.  Dit maakt uw Feest bij De Fabriek altijd tot een succes.