Dinner met Film

Wilt u een avondje uit in de vorm van een dinner met film? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een karakteristiek pand in Zaandam. Bij Cafe Fabriek kunt u borrelen en dinneren in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje of borrel te organiseren in ons Cafe, waarbij al uw wensen bespreekbaar zijn. Meer informatie over reserveringen voor het dinner of offertes voor uw feestje kunt u vinden op de Contactpagina.

Dinner combineren met film

Bij Cafe Fabriek worden Dinner en film gecombineerd tot een sfeervol geheel. In het Cafe kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. In het ruime Restaurant kunt u sfeervol en goed dinneren voor een eerlijke prijs. Wij werken hierbij uitsluitend met dagverse producten. Op het brede terras gelegen aan het water van de Zaan kunt u de hele dag genieten van de zon.

Filmtheater De Fabriek

De Fabriek is een perfecte combinatie van horeca en cultuur. Door de combinatie van restaurant en filmhuis, is het mogelijk om dinner met film te combineren. Combineer een dinner  in het restaurant met een bezoek aan het filmhuis, waarbij u gewoon uw glas wijn of bier mee kan nemen in de filmzaal. Een Avond uit in Zaandam wordt hier zonder twijfel een succes.