De Fabriek

Ons Café / Restaurant is gelegen aan het water van de zaan in hartje Zaandam. Binnen Cafe Fabriek heerst  er een gezellige en vooral ongedwongen sfeer. Een uitstekende locatie voor een borreltje of dinnertje. Ons barpersoneel doet er alles aan om uw verblijf bij Cafe Fabriek zo aangenaam mogelijk te maken. U keuze uit een breed aanbod van speciaalbieren op tap en fles. Voor de wijnliefhebber hebben wij natuurlijk ook keuze genoeg. Ons terras aan de zaan is gelegen op het westen en geniet de hele dag van zonlicht. Reserveren voor het dinner kan uitsluitend via: 075-614 7616

 filename-fabriek2-png   Kaasfondue   whatsapp-image-20160525-3-1-576x1024   

Onze keuken

In de keuken worden ware klassiekers gecombineerd met gerechten die ‘net ff anders’ zijn.  Wij onderscheiden ons met lekker eten zonder poespas. De vleesliefhebbers genieten van  van een goede biefstuk of lekker satetje. Voor de vegetariërs hebben wij meer dan voldoende keuze, zoals een van onze heerlijke maaltijdsalades. Heeft u allergieën of volgt u een dieet? Laat het de bediening weten dan kan onze keuken er rekening mee houden.

Borrel of feestje bij Cafe Fabriek

Cafe Fabriek leent zich uitstekend voor het organiseren van een borrel of feestje. Wij kunnen een deel van het cafe of restaurant voor u reserveren. Verder zijn al uw wensen bespreekbaar. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Filmtheather De Fabriek

Op de eerste etage is Filmhuis De Fabriek gevestigd. Een filmtheater waar echte arthouse films worden afgewisseld met enkele films voor het brede publiek. Cafe Fabriek is hierdoor al jaren een van de culturele hotspots van Zaanstad. Het is gewoon mogelijk om de bioscoop te bezoeken met een goed  glas wijn of bier. Dit maakt uw bioscoopbezoek de perfecte avond uit in Zaandam.