De Fabriek

Ons Café / Restaurant is gelegen aan het water van de Zaan in hartje Zaandam. Binnen Café Fabriek heerst  er een gezellige en vooral ongedwongen sfeer. Een uitstekende locatie voor een borrel en/of diner. Ons barpersoneel doet er alles aan om uw verblijf bij Café Fabriek zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft keuze uit een breed aanbod van speciaalbieren op tap en fles, en ook voor wijnliefhebbers is er voor elk wat wils. Ons terras aan de Zaan is gelegen op het zuidwesten en geniet de hele dag van zonlicht. Reserveren voor het diner kan uitsluitend via: 075-614 7616

 filename-fabriek2-png   Kaasfondue   whatsapp-image-20160525-3-1-576x1024   

Onze keuken

In de keuken worden ware klassiekers gecombineerd met gerechten die ‘net ff anders’ zijn.  Wij onderscheiden ons met lekker eten zonder poespas. De vleesliefhebbers genieten van  van een goede biefstuk of lekker sateetje. Voor de vegetariërs hebben wij meer dan voldoende keuze, zoals een van onze heerlijke maaltijdsalades. Heeft u allergieën of volgt u een dieet? Laat het de bediening weten dan kan onze keuken er rekening mee houden.

Borrel of feestje bij Cafe Fabriek

Café Fabriek leent zich uitstekend voor het organiseren van een borrel of feestje. Wij kunnen een deel van het café of restaurant voor u reserveren. Verder zijn al uw wensen bespreekbaar. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Filmtheater De Fabriek

Op de eerste etage is Filmhuis De Fabriek gevestigd. Een filmtheater waar echte arthouse films worden afgewisseld met enkele films voor het brede publiek. Café Fabriek is hierdoor al jaren een van de culturele hotspots in de Zaanstad. Het is gewoon mogelijk om de bioscoop te bezoeken met een drankje. Dit maakt uw bioscoopbezoek de perfecte avond uit in Zaandam.