Cafe Zaandam

Bent u op zoek naar een  Cafe in Zaandam? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een karakteristiek pand in Zaandam. Bij De Fabriek kunt u borrelen en dinneren in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje of borrel te organiseren in ons cafe. Meer informatie over reserveringen of offertes kunt u vinden op de Contactpagina.

Cafe in Zaandam

Bij Cafe Fabriek worden Bar, Restaurant en Terras gecombineerd tot een sfeervol geheel. In het bar-gedeelte kunt u genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. In het Restaurant kunt u sfeervol en goed dinneren voor een eerlijke prijs. Wij werken hierbij uitsluitend met dagverse producten. Op het terras gelegen aan het water van de Zaan kunt u de hele dag van de zon genieten.

Cafe Fabriek

De Fabriek is een perfecte combinatie van horeca en cultuur. Combineer een dinner in het restaurant met een bezoek aan het filmhuis, waarbij u gewoon uw glas wijn of bier mee kan nemen in de filmzaal. Een Avond uit in zaandam wordt hier zonder twijfel een succes.