Borrel Zaandam

Wilt u binnenkort een borrel geven in Zaandam? Cafe Fabriek is een sfeervolle horeca gelegenheid, dat in combinatie met een filmtheater is gevestigd in een karakteristiek pand in Zaandam. Bij Cafe Fabriek kunt u borrelen en dinneren in een ongedwongen sfeer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Feestje te organiseren in ons Cafe, waarbij al uw wensen bespreekbaar zijn. Meer informatie over reserveringen voor het dinner of offertes voor uw feestje kunt u vinden op de Contactpagina.

Borrel geven in Zaandam

Het is mogelijk voor u om uw borrel of feestje te organiseren bij Cafe Fabriek. Bij De Fabriek worden Cafe, Restaurant en Terras gecombineerd tot een sfeervol geheel. Uw gasten kunnen in het Cafe genieten van verschillende (speciaal)bieren op tap en fles. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van verschillende wijnen. Verder zijn al uw wensen qua hapjes altijd bespreekbaar, van bittergarnituur tot lopend buffet. Dit maakt het cafe uiterst geschikt voor het geven van een borrel of feestje.

Offerte voor borrel

Cafe Fabriek heeft ruime ervaring als het gaat om het hosten van Feesten, Partijen en bedrijfsborrels. Al uw wensen zijn bespreekbaar en uw gasten kunnen een uitstekende service verwachten. Cafe Fabriek heeft voldoende parkeerplaatsen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Geeft u binnenkort een bedrijfsborrel? Neem dan vrijblijvend contact op en deel uw ideeën met ons.