Bioscoop Zaandam

Wilt u naar de bioscoop in Zaandam? Bezoek dan filmtheater de fabriek, gevestigd op de eerste etage bij Cafe Fabriek. Met twee filmzalen waarin arthouse films gecombineerd worden met films voor het brede publiek. Daarbij bieden wij maandelijks een speciale programmering met inleiding, paneldiscussie of nagesprekken. De Fabriek is mede hierdoor een ware culturele hotspot geworden in de Zaanstreek.

Bezoek een bioscoop in Zaandam

Combineer een bezoek aan de bioscoop in zaandam met een dinner of borrel. Een bezoek aan ons filmtheater is de perfecte afsluiting van een sfeervol dinner. Laat de bediening weten dat u naar de film gaat en wij zorgen er voor dat uw eten tijdig op tafel staat. U kunt telefonisch reserveren voor het dinner via : 075-6147616

Naar de film in Zaandam

Cafe Fabriek is de bioscoop in Zaandam voor mensen met een oog voor kwaliteitsfilms. Daarbij kunt u het filmtheater bezoeken met een goed glas wijn of lekker biertje uit ons assortiment. Wij streven naar kwaliteit in de filmzaal én in het restaurant. Deze combinatie zorgt er voor dat veel van onze bezoekers terugkeren voor een volgend bioscoopbezoek. Ook u ontvangen wij graag in onze bioscoop in Zaandam.